PROJECT

Elk kind van Baraka een eigen sponsor.

Eén voor de dagelijkse behoeften en één voor school.
Als je niets en niemand hebt is het fijn als iemand in een ver land er voor je is, zodat ook jij een goede toekomst tegemoet kunt zien.
De kinderen van Baraka Children's Home willen erg graag door u geholpen worden.

Voor € 20.00 per maand hebben ze dagelijkse verzorging en voeding, hieronder vallen ook medische verzorging.
Er is een betaalde huismoeder die dag en nacht bij hen is en Mama Fatma, die alles voor hen regelt.

Fatma krijgt maandelijks geld van Neema en moet elke maand schriftelijk verantwoorden welke uitgaven ze heeft gedaan.

Sommige kinderen zijn toen hun ouders stierven direct bij Fatma in haar huisje gekomen, anders moesten ze op straat zwerven. Voor hen is zij de enige moeder die ze kennen.

Ze verhuisden in 2007 naar Baraka toen Stichting Neema het huis voor hen huurde.
Stichting Neema betaalt voor Baraka de huur, de huismoeder en eventuele aanpassingen en verbeteringen van het huis.

Neema is afhankelijk van giften.

Wilt u sponsor worden voor de dagelijkse verzorging en/of school, of weet u
iemand anders die de kinderen wil helpen?

Neem dan a.u.b. contact met ons op

E-mail: neemakenia@gmail.com
Website: www.stichting-neema.nl